Logo  Driftking

Driftsensation zet een super demo neer op het “thuiscircuit” Zandvoort

Driftsensation zet een super demo neer op het “thuiscircuit” Zandvoort
 
 
Uden, 23 augustus 2010 – Afgelopen weekend was het DTM voor de 10de keer te gast op het Circuitpark van Zandvoort. Driftsensation was uitgenodigd om voor een extra spektakel te zorgen op het circuit tussen de duinen. Driftsensation heeft de beste drifters van Europa in zijn team zitten. Uiteraard was Paul “ Driftking” Vlasblom ook weer van de partij met zijn BMW Touring, Frank “Wank” van Heeren met zijn Nissan Silvette, Yves Faber met zijn Ford Mustang en Bas Plugge met de Nissan 350Z om ervoor te zorgen dat het publiek een echte drift-demo te zien krijgen.
 
Vrijdagmiddag reden Paul, Frank en Yves in konvooi naar Zandvoort toe om daar de gehele stand in orde te maken.Aan aan het einde van de dag mocht er getest worden op het circuit. Voor de Dutch guys was dit niet echt nodig want zij kennen het circuit op hun duimpje. Ze hebben er menig uurtje dwars doorgebracht om het driften onder de knie te krijgen. Voor Yves was het pas de 2de keer dat het op het circuit van Zandvoort dus voor hem was het toch wel weer fijn om een aantal kilometers te maken maar zoals een echte drifter had Yves ook niet super lang nodig om het circuit weer onder de knie te krijgen.
 
Onder een stralend zonnetje mocht op zaterdagmiddag na de kwalificatie van het DTM Driftsensation hun kunsten laten zien aan het publiek wat toen al op het DTM geweld was afgekomen. Paul en Frank gingen als eerste de baan op en kort daana volgende Bas en Yves. De heren mochten het clubcircuit geheel driften dus ze konden zich helemaal uitleven en hebben echt alle bochten van het circuit flink van wat extra rubber voorzien met uiteraard de daarbij behorende rookpluimen. Onder luid applaus werden de drifters onthaald op het rechte stuk door het publiek en uiteraard werder daar nog de diverse donuts gedaan door de heren zodat de banden geheel op waren en echt niet meer verder konden.
 
Zondagmiddag na de wedstrijd van het DTM mochten de heren gelijk het circuit op om de laatste demo te geven voor het thuispubliek. Er was nog veel publiek aanwezig die speciaal voor de driftdemo waren gebleven om onze jongens aan te moedigen maar helaas door een foutieve communicatie van de race control kon de demo niet doorgaan. Dit was een teleurstelling voor de rijders die er zich de gehele dag al op hadden voorbereid maar uiteraard ook een grote teleurstelling voor het thuispubliek die hadden er super naar uitgekeken. Volgend jaar beter!!
 
De volgende demo van het Driftsensation team staat op de agenda voor 30-31 oktober in Adria in Italy.
 
Paul zelft neemt op 11/12 september deel aan de 4de ronde van het ODC Kampioenschap in Kalkar.

ga terug

Bestel direct!

De Driftking hoodie