Logo  Driftking

*** Persbericht ***

Paul “Driftking” Vlasblom uitgenodigd voor de 3de ronde van D1-GP in Fuji Japan!!
 
Uden, 14 mei 2010 – Paul “Driftking” Vlasblom is uitgenodigd door Alexis “Dutchman in LA” Godschalk om deel te nemen aan de 3de ronde van de fameuze D1-GP op het circuit van “Fuji Internationaal Speedway” waar op 5 juni de kwalificaties worden verreden en op zondag 6 juni de battles. Samen met zijn driftcollega Robbie Bolger uit Australie gaan zij de strijd aan om de Japanners het vuur onder hun sloffen weg te driften. Ze krijgen daar de beschikking over een Toyota Soarer met ruim 650pk en maken deel uit van het Team Vertex van Ueno.

Paul heeft Alexis destijds ontmoet tijdens de Red Bull World Drift Championships 2008 in Long Beach en hem geinterviewd voor autoblog.nl.  (http://www.autoblog.nl/archive/2008/11/18/video-world-drift-championships-met-paul-en-remmo en http://www.autoblog.nl/archive/2008/12/02/video-wanneer-komt-de-spyker-c8-aileron-eindelijk ) Alexis werkt nu voor de WE (Worldwide Entertainment) organisatie uit Los Angels USA. De voorgaande 2 ronden heeft hij Samuel Hubinette uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Hij bereikte de 1ste ronde een veelbelovende 10de plaats maar de 2de ronde had hij met meachnische problemen (versnellingsbak) te maken en plaatste hij zich maar als 18de.

Nu is het de beurt aan Paul om te laten zien wat de Europeanen in huis hebben. Paul krijgt de beschikking over de oude auto van Ueno van het team Vertex en dit is een Toyota Soarer met een dikke 650pk. Rob zal Australie vertegenwoordigen en krijgt deze ronde ook een Toyota Soarer te rijden met meer dan 600pk. Op zaterdag is er tijd om te trainen voor de heren en te wennen aan al het geweld daarna worden gelijk de kwalificaties verreden en zondag de battles. Dit alles onder het toeziend oog van ongeveer 30.000 man publiek.

Het circuit waar de 3de ronde wordt verreden ligt 64 kilometer ten westen van Yokohama in de schaduw van de berg Fuji, een kegelvormige vulkaan en heeft 16 bochten en een lengte van 4.563km.


Paul zal ons zoals gewoonlijk op de hoogte houden via zijn blogs welke op zijn site www.driftking.nl worden geplaatst en facebook.


ga terug

Bestel direct!

De Driftking hoodie