BMW M-MODELLEN DRIJFSTANGLAGERS M3 , M5 EN M6


Driftking BV is gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van de BMW M-modellen. Waar de dealer bij specifieke vragen alleen bedenkelijk kijkt, weten wij het antwoord.

Het vervangen van drijfstanglagers is een veel voorkomende preventieve onderhoudswerk. Onder andere de S50, S54, S62, S85 en S65-motoren hebben er last van. Wij hebben ook hier sinds 2002 veel ervaring in en kunnen u vantevoren een nauwkeurige prijsopgave doen. Reeds meer dan 100 tevreden M-rijders gingen u voor!!
Ook bijvoorbeeld de ombouw van een differentieel (het bekende probleem van de E46-sper met de speling op de aandrijfflens, of een rommelend geluid) naar een platensper, of een Quaife sper doen wij regelmatig, en voor vastgestelde tarieven.
Onder andere het voorkomen van uitgescheurde subframe-ophanging bij de E36 en E46 modellen, en het repareren van reeds uitgescheurde kofferbodems is bij ons een standaard werk (ook met bijbehorende vaste tarieven)

Daarnaast kunnen wij uw BMW-M perfect uitlijnen voor een sportiever stuurgedrag, onderstelbussen vervangen voor stijvere varianten, etc.

Bij ons krijgt u vooraf een passende offerte, zodat u precies weet wat u kan verwachten (wij horen nogal eens de verhalen van ervaringen bij zogenaamde ‘collega-specialisten’ waarbij de vooraf afgesproken prijs verdubbeld of zelfs verdrievoudigd als de klus geklaard is….. “het was toch meer werk dan verwacht”….. )
Onze offerte lijkt in aanvang hoger dan andere, maar achteraf wel de eerlijkste….