RIALTO EN DRIFTKING ZETTEN SAMENWERKING VOORT


In de driftwereld mag dit uniek genoemd worden, maar beide partijen zien de noodzaak van een goede verzekering. “Je probeert natuurlijk altijd zo veilig mogelijk voor omstanders en publiek te driften, maar aan autosport kleven altijd gevaren” aldus Paul. “Omdat het een mechanische sport is heb je natuurlijk niet alles in de hand, en zit een ongeluk soms in een klein hoekje, en zonder verzekering kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Iedere drifter die zonder verzekering rijdt is dus onverantwoord bezig.”
Huub Flipsen van Rialto roemt de positieve exposure die Driftking de afgelopen jaren voor Rialto heeft verzorgd; ” DTM-Zandvoort is natuurlijk geweldig,daar zit ruim 60.000 man op de tribunes, maar vooral het TV-optreden bij ‘Wedden dat ik het kan’ is de slagroom op de taart!”
Rialto en Driftking hopen dat 2011 net zo’n goed jaar wordt!